Zoeken in De Pinte.be

Home  /  Vrije tijd  /  Cultuur  /  Culturele activiteiten  /  Zoektochten

Zomerzoektocht 2021

De cultuurdienst pakt dit jaar opnieuw uit met een zomerse familiezoektocht. Voor deze editie halen we onze fiets boven en verkennen we de landelijke en pittoreske wegen van De Pinte en Zevergem. De zoektocht, goed voor ongeveer 18 kilometer fietsplezier, is voor een groot stuk opgebouwd aan de hand van het fietsknooppuntennetwerk

-K3MgT1

Je gaat van start aan fietsknooppunt 79 ter hoogte van ingang Park Viteux en volgt zo verder de borden met aanduiding fietsknooppunt 23, 22, 88, 87, 89, 30, 34, 33, 89 tot je opnieuw uitkomt bij fietsknooppunt 79. 

Langs het traject zijn er 14 foto's genomen met telkens een eenvoudige vraag. Let wel! Sommige foto's zijn ook bewerkt. Om het gemakkelijk te houden staan de foto's in chronologische volgorde. De bedoeling is dat je de foto zoekt, de bijhorende vraag oplost en het antwoord invult op het deelnameformulier.

De zoektocht kan elke dag gefietst worden van 15 juli tot en met 30 september 2021. Dit antwoordformulier kan je indienen in het OCP of in het gemeentehuis tot en met 30 september 2021. Voor de eerste 10 winnaars (enkel inwoners uit De Pinte en Zevergem) zijn er opnieuw enkele leuke prijzen voorzien!

Opgelet! Er is wat onduidelijkheid over schiftingsvraag 1. De vraag is om de som van de zes (en niet vier zoals eerder omschreven) getallen (zonder het reservegetal) te geven van de winnende getalcombinatie van de lottotrekking van zaterdag 2 oktober 2021.

U kan het zoektochtformulier ophalen in het OCP De Pinte (Polderbos 20 9840 De Pinte) tijdens de kantooruren of downloaden via volgende link: 


Zomerzoektocht 2021.pdf
(4,44 MB)


logo Cultuurdienst De Pinte
Dienst Cultuur
Ontmoetingscentrum Polderbos (OCP)
Polderbos 20
9840 De Pinte