Zoeken

Home  /  Wonen  /  Infrastructuur  /  Werken & Omleidingen  /  Stationsstraat

Stationsstraat

                                                                                                                                                                                          Aangemaakt op 28 mei 2024

Inhoud

  1. Stand van Zaken
  2. Timing
  3. Contact

1. Stand van zaken

Naar aanleiding van het verhogen van de perrons voert Stadsbader de komende periode voorbereidende werken uit.


2. Timing

Van donderdag 30 mei tot en met maandag 3 juni wordt de Stationsstraat, tussen Groenstraat en Koning Albertlaan, onderbroken voor doorgaand verkeer om de fietsenstalling af te breken. Bewoners in dit deel van de Stationsstraat kunnen hun woning bereiken en verlaten via de Groenstraat. 

Voor doorgaand gemotoriseerd verkeer is er een omleiding via Groenstraat – Baron de GIeylaan - J. Anthierenslaan.

-ud8Fs1

Voor fietsers is er een omleiding via de voetgangerstunnel naar de Florastraat en de stationstunnel.

-0kq532

De huisvuilophaling gaat door zoals gepland op donderdag 30 mei.

Van 30 mei tot en met 3 juni 2024 wordt er ook een parkeerverbod op de langsparkeerplaatsen tussen Groenstraat en Koning Albertlaan ingevoerd. De werfkeet wordt geplaatst op de laatste parkeerplaatsen voor de elektrische laadpaal en blijft staan tot het einde van dit jaar. De twee elektrische laadplaatsen zelf blijven wel beschikbaar.

-HVDoc3

Pendelaars die normaal gezien in de Stationsstraat parkeren, kunnen parkeren op de parking tussen de beide sporen, in de Florastraat of op de parking in de J. Anthierenslaan.


Tijdens het weekend van 1 en 2 juni 2024 rijden geen treinen tussen Gent Sint-Pieters en Oudenaarde. Een NMBS-bus vervangt alle treinen op deze route. Meer info vindt u hier.


Tijdens het weekend van 6 juli wordt de Stationsstraat opnieuw onderbroken tussen Groenstraat en Koning Albertlaan. Voor de bewoners is er dan opnieuw toegang tot de woning via de Groenstraat. Er wordt een omleiding voor fietsers georganiseerd via de Nijverheidstraat – Kunstschildersweg – Groenstraat – Koning Albertlaan.

Meer info over deze werken volgt later.


3. Contact

Wie nog vragen heeft kan terecht bij de dienst Openbare Infrastructuur via 09 280 80 20 of via infrastructuur@depinte.be.
Geen resultaten gevonden.