Zoeken

Home  /  Vrije tijd  /  Vrijwilligersfeest 2024

Vrijwilligersfeest 2024

Op vrijdagavond 29 november 2024 vindt in de Cultuurzaal opnieuw het Vrijwilligersfeest plaats. Dit is een feestavond om alle vrijwilligers die zich inzetten bij de gemeentelijke diensten of in het verenigingsleven te bedanken. Vrijwilligers (zowel individueel als in groep) voor de categorie jeugd, sport, cultuur en Pittige Pintenaar kunnen door iedereen genomineerd worden via het onderstaande formulier. Nadien zullen deze nominaties bekeken worden door de desbetreffende adviesraden en zullen er drie Pintenaren per categorie bedankt worden. 

Jij kan mee bepalen wie er extra in de bloemetjes zal gezet worden tijdens het vrijwilligersfeest. Nomineer jouw favoriete vrijwilliger voor de categorie sport, jeugd, cultuur of Pittige Pintenaar:

  • Sportvrijwilliger: Hierbij zal de vrijwillige Pintenaar die zich inzet op het gebied van sport extra in de bloemetjes geplaatst worden. Dit kan de persoon zijn in jouw sportclub die er altijd voor zorgt dat de truitjes van de ploeg gewassen worden, degene die telkens de zaalreservaties maakt voor jouw club of de vrijwilliger waar je steeds op kan rekenen om jou te brengen naar de wedstrijd. Vertel ons via onderstaand formulier waarom jouw vriend(in)/partner/buur/kennis mag genomineerd worden als sportvrijwilliger en laat hem/haar extra in de bloemetjes geplaatst worden. 
  • Jeugdvrijwilliger: Is jouw leiding/monitor de allerbeste leiding en wil je hem/haar graag bedanken? Of misschien is jouw buurjongen de grootste hulp als er een buurtfeestje moet georganiseerd worden.
  • Cultuurvrijwilliger: Ken je iemand die een boekenlezing organiseert of is jouw buurman degene die de wijk samenbrengt? Dan kan hij of zij wel de cultuurvrijwilliger van 2023 worden.
  • Pittige Pintenaar: dit is de prijs voor de Pintenaar die zich vrijwillig inzet in De Pinte of Zevergem in 2023. Wil je graag de vrijwilliger in de bloemetjes zetten die jouw mama helpt op een wandeling van het WZC of de vrijwilliger die steeds jouw minder mobiele buurman helpt boodschappen doen of de wonderlijke vrijwilliger die steeds afval raapt tijdens zijn/haar wandeling. Nomineer hem/haar dan als Pittige Pintenaar van 2023.