Zoeken

Home  /  Vrije tijd  /  Vrijwilligersfeest 2022

Vrijwilligersfeest 2022

Na enkele jaren zal het Vrijwilligersfeest opnieuw plaatsvinden. Op vrijdagavond 2 december 2022 organiseert het lokaal bestuur De Pinte een feestavond om de vrijwilligers die zich inzetten in het gemeentelijke verenigingsleven te bedanken. Enkelen onder hen zetten we ook extra in de bloemetjes.

Er worden opnieuw prijzen uitgereikt in verschillende categorieën:
  • Sportverdienste: dit is de prijs voor de Pintenaer die op het gebied van sport in 2022 een uitzonderlijke of speciale prestatie heeft geleverd.
  • Jeugdverdienste: dit is de prijs voor de Pintenaer die voor de jeugd in De Pinte en Zevergem in 2022 een uitzonderlijke of speciale prestatie heeft geleverd.
  • Cultuurverdienste: dit is de prijs voor de Pintenaer die op cultureel vlak in 2022 een uitzonderlijke prestatie of speciale prestatie heeft geleverd.
  • Pittige Pintenaer: dit is de prijs voor de Pintenaer die zich over de sectoren heen heeft ingezet in De Pinte of Zevergem in 2022.
Het concept blijft hetzelfde: vrijwilligers en/of verdienstelijke burgers kunnen door iedereen genomineerd worden. In eerste instantie gebeurt dit door de verenigingen, maar om ervoor te zorgen dat we geen waardevolle kandidaten vergeten, doen we opnieuw een beroep op jou. Indien je iemand kent die voor een van deze vier categorieën in aanmerking komt, kan je de kandidatuur doorgeven via onderstaand formulier.


    


  


handjes-FGRIJ1