Zoeken

Home  /  Vrije tijd  /  Vrijwilligersfeest 2022

Vrijwilligersfeest 2022

Na enkele jaren zonder viering, is lokaal bestuur De Pinte blij de Pintse vrijwilligers eindelijk opnieuw in de schijnwerpers te kunnen zetten tijdens het vrijwilligersfeest op vrijdag 2 december in het OCP, Polderbos 2 in De Pinte. Al wie zich inzet als vrijwilliger, zowel bij de gemeentelijke diensten als in de verenigingen, is van harte welkom om zich op deze avond te laten fêteren voor zoveel belangeloze inzet.

Enkelen onder hen worden extra in de bloemetjes gezet. Tijdens de maanden oktober en november was het mogelijk om Pintenaren te nomineren als laureaat in het vrijwilligerswerk in verschillende categorieën. Naast cultuur, sport en jeugd werd er ook voor het eerst op zoek gegaan naar vrijwilligers in een vierde categorie, de ‘Pittige Pintenaar’. Deze all-round-vrijwilliger steekt het ganse jaar graag zijn of haar handen uit de mouwen bij verschillende verenigingen, er zo mee voor zorgend dat alles van een leien dakje loopt.
Per categorie zijn 3 laureaten uitgekozen die op deze avond bekend worden gemaakt en met verschillende prijzen naar huis gaan.

Om 19.30 uur gaan de deuren van het OCP open en worden de gasten verwelkomd. Daarna start de uitreikingsshow. 

Als entr’acte brengt Dance Reaction een dansvoorstelling. De verdere avond wordt opgefleurd door het jazz Quartet van Casper Niemegeers. Na afloop van de show kunnen de gasten aanschuiven aan het zalig zoete taartenbuffet.

 Wel vragen we om vooraf in te schrijven via onderstaand formulier. Dit kan tot 30 november 2022. 

inschrijven vrijwilligerhandjes-FGRIJ1