Zoeken

Home  /  Vrije tijd  /  Verhuur

Verhuur

De gemeente verhuurt lokalen, sportterreinen en andere infrastructuur, zowel aan verenigingen als aan privépersonen. Naast zaalverhuur kan u ook bij de gemeente terecht voor tafels, stoelen ... via de uitleendienst. Via onderstaande linken kan je een zaal aanvragen of materiaal reserveren. 

Opgelet: heb je deze infrastructuur of dit materiaal nodig bij de organisatie van een activiteit die voor iedereen toegankelijk is (evenement) dan dien je de aanvragen te doen via de speciale evenementenprocedure: Ik organiseer

Wil je meer informatie over de zaalreservaties of het uitleenmateriaal dan kan u gerust contact opnemen via: verhuur@depinte.be

Beschikbaarheid zalen en materiaal online raadpleegbaar

De beschikbaarheid van zalen en materiaal is online raadpleegbaar via https://webshopdepinte.recreatex.be

Hiervoor hoef je geen login aan te maken of te gebruiken, hoewel dit op de startpagina kan worden gevraagd. Je negeert dit en klikt gewoon op de knop ‘zalen’ of ‘uitleendienst’ om in de juiste databank terecht te komen. Bij uitleendienst zie je onmiddellijk de lijst met materiaal en de beschikbaarheid (niet beschikbaar betekent dat alles is uitgeleend, in het andere geval staat erbij hoeveel exemplaren van het materiaal er nog ter beschikking zijn). Bij ‘zalenverhuur’ dien je zelf te kiezen welke infrastructuur je op welke datum wenst te zien, waarna je kunt nagaan of deze nog beschikbaar is. Bij het verplaatsen van jouw cursor over de betrokken zaal zie je zelfs door wie de zaal wordt gebruikt.

In een volgende fase, waar de dienst Vrije tijd nu mee bezig is, zal je via dezelfde weg ook de aanvraag voor een zaal en materiaal van de uitleendienst online kunnen indienen.  Hiervoor dienen de reglementen en het digitale verhuursysteem Recreatex echter nog op elkaar te worden afgestemd, wat in het najaar van 2023 zal gebeuren. In de tussentijd kan je nog altijd, na zelfcontrole van de beschikbaarheid van zaal of materiaal, via mail (niet via telefoon) jouw aanvraag indienen bij verhuur@depinte.be. Het huidige reglement blijft intussen gelden.