Zoeken

Home  /  Bestuur  /  Communicatie  /  Nieuws  /  Virtuele voorstelling Meerjarenplan ‘Samen Vooruit!’

Virtuele voorstelling Meerjarenplan ‘Samen Vooruit!’

Samen vooruit!Wandel doorheen de interactieve website met de voorstelling van het meerjarenplan
 
Samen vooruit! Dat is de titel van het meerjarenplan dat eind vorig jaar werd goedgekeurd door de gemeenteraad en de OCMW-raad. Dankzij de input van velen: inwoners, medewerkers, adviesraden … is dit een ambitieus en realistisch plan geworden dat we de komende legislatuur willen uitrollen. 
 
Meerjarenplannen van lokale besturen zijn, omdat ze aan een aantal specifieke vereisten moeten voldoen, veelal lijvige en zeer technische documenten. Dat betekent dat ze weinig toegankelijk zijn voor burgers. Daarom heeft het lokaal bestuur De Pinte beslist om het meerjarenplan te vertalen in een frisse, overzichtelijke en heldere brochure die iedere inwoner van De Pinte in de week van 16 maart in de bus zal krijgen.
 
We zorgden ook voor een dynamische voorstelling van de beleidsplannen via de gloednieuwe campagnewebsite www.team9840.be. Je scrolt er door alle plannen die we de komende jaren willen realiseren. 
En uiteraard blijven we ook veel aandacht besteden aan onze vaste werking en activiteiten.
 
Participatie en interactie zijn en blijven een rode draad bij de uitwerking, dus hou onze communicatiekanalen in de gaten, wees welkom tijdens activiteiten en waar mogelijk komen we ook graag naar je toe!

De uitvoering van dit ambitieuze plan zal tijd en energie vragen. Maar met veel enthousiasme en overtuiging slaan we de handen in elkaar en maken we werk van een bruisend, duurzaam, efficiënt, veilig en zorgzaam De Pinte-Zevergem!


#TEAM9840 
Samen vooruit!