Zoeken

Home  /  Vrije tijd  /  Cultuur  /  Culturele activiteiten  /  Pintefeest  /  Inschrijving rommelmarkt voor volwassenen

Inschrijving rommelmarkt voor volwassenen

Inschrijvingsformulier Pintefeest

Aan de hand van onderstaand formulier kunt u zich inschrijven als standhouder voor de rommelmarkt voor volwassenen van Pintefeest 2024. Dit zal doorgaan op zondag 8 september 2024 van 10 tot 18u.

U kan inschrijven voor ofwel de rommelmarkt in de Pintestraat en Groenstraat, de braderie in de Baron de Gieylaan of de eet- en drankzone op het Gemeenteplein. Lokale handelaren met een winkel in de Pintestraat, Groenstraat en Baron de Gieylaan krijgen de mogelijkheid om een stand uit te baten voor hun winkel. Met uitzondering van het Gemeenteplein dient elke standhouder zelf voor eigen elektriciteit en water te zorgen.

Na deze inschrijving krijgt u eind augustus nog een definitieve bevestigingsmail van de dienst Vrije Tijd De Pinte met de plaats van uw specifieke stand (een letter met een nummer) en de vraag tot betaling voor een bepaalde datum. Deze bevestigingsmail wordt verstuurd naar het opgegeven emailadres bij onderstaande inschrijving. Bij niet-tijdige betaling behoudt het bestuur het recht om de plaats aan een andere aanvrager te geven (conform het Retributiereglement Pintefeest). De letter en het nummer van de standplaats wordt in de week voor Pintefeest aangebracht met spuitkrijt op de straat.

Klik HIER voor het Algemeen reglement Pintefeest

Klik HIER voor het Retributiereglement

De rommelmarkt voor volwassenen gaat door in de Pintestraat en de Groenstraat. De retributie voor een stand op de rommelmarkt bedraagt 1 euro per lopende meter.


       
 Dienst Cultuur
Ontmoetingscentrum Polderbos (OCP)
Polderbos 20
9840 De Pinte