Zoeken in De Pinte.be

Home  /  Vrije tijd  /  Cultuur  /  Culturele activiteiten  /  Pintefeest

Pintefeest

Pintefeest - zondag 12 september van 10 tot 18 uur

Op zondag 12 september 2021 gaat Pintefeest opnieuw door in het centrum van De Pinte van 10 uur tot 18 uur!
Er wordt opnieuw gezorgd voor een gevarieerd programma met onder meer braderie met straatanimatie en rommelmarkt. Alles weliswaar in een aangepaste vorm omwille van corona. 

Braderie met straatanimatie

Op zondag 12 september 2021 vullen verenigingen en middenstanders tijdens de traditionele braderie het centrum van De Pinte met een grote diversiteit aan producten. De dienst Vrije Tijd zorgt voor extra straatanimatie vanaf 14 uur doorheen de braderie zelf.

Door de corona-maatregelen zal de opstelling van de braderie anders verlopen. De eet- en drankstanden zullen samen op het gemeenteplein staan. Hierdoor zullen alle eet- en drankstandhouders een andere positie krijgen en hun gewoonlijke standplaats van vroeger zal niet meer mogelijk zijn.
In de Baron de Gieylaan krijgen middenstanders en verenigingen de mogelijkheid om een stand te plaatsen zonder eet- en drankmogelijkheid. Middenstanders gevestigd in de Baron de Gieylaan of de Pintestraat met eet- en drankvoorziening mogen voor hun zaak op straat een standplaats innemen volgens het horecaprotocol en de dan geldende coronarichtlijnen!


logo Cultuurdienst De Pinte
Dienst Cultuur
Ontmoetingscentrum Polderbos (OCP)
Polderbos 20
9840 De Pinte

kom naar de kermis - 11 tot 15 september

affiche-pintefeest-2019---bis-aMQBw1
uitindepinte-2021-Uvsy72moboliteit-pintefeest-2021-VKck31