Zoeken in De Pinte.be

Home  /  Vrije tijd  /  Bibliotheek  /  Pc-dokter

Pc-dokter

Door de corona-maatregelen gaat het spreekuur van de pc-dokter in de bib voorlopig niet door.

Het formulier hieronder kan wel ingevuld worden, de pc-dokters bekijken dan of het probleem eventueel via mail kan opgelost worden.

Doet uw computer, tablet of smartphone niet wat u wilt? Hij start niet op, loopt traag, maakt rare geluiden of er verschijnen onontcijferbare berichten op uw scherm? Het maken van een back-up van uw gegevens lukt niet? U wilt een e-mailadresaanmaken maar weet niet hoe? Op internet surfen duurt een eeuwigheid of u geraakt er niet eens op? U wilt apps op uw nieuwe tablet plaatsen, maar het lukt niet al te best? U wilt online gekochte concerttickets uitprinten, maar het lukt niet? U wilt overschakelen naar Windows 10, maar weet niet hoe dat dan precies moet?

Voor al deze problemen en meer houdt de pc-dokter maandelijks spreekuur in de bib. Elke eerste zaterdag van de maand kan u tussen 10en 12 uur bij ons terecht met al uw digitale problemen.

Best vooraf inschrijven via onderstaand formulier of in de bib, zodat de dokter voor ieders probleem voldoende tijd kan reserveren. U kan ook op het moment zelf bij hem terecht, maar dan bent u natuurlijk niet zeker van een plaatsje in de rij.

Dit initiatief van de bib loopt in samenwerking met de VZW Plussers' Impuls.   


Bibliotheek
Baron de Gieylaan 27
9840, De Pinte
België

Gesloten

16:00u - 18:00u
Uitzonderlijk gesloten
2021-01-01 - Nieuwjaar
2021-05-13 - Hemelvaartsdag
2021-05-14 - Brugdag
2021-05-24 - Pinkstermaandag
OpenGeslotenMaaDinWoeDonVrijZatZonuUitzonderlijk geslotenSpeciale openingsuren