Zoeken

Home  /  Vrije tijd  /  Verenigingen  /  Sport  /  BBC Latem - De Pinte

BBC LDP Donza

Contact:

Sportief manager

Piet Vanneste

tel. 0475 27 59 44

www.ldpdonza.be

Doel:

Deelname aan officiële basketbalcompetitie, zowel provinciaal als landelijk als nationaal. LDP Donza hanteert een twee sporen beleid enerzijds om ieder op zijn/haar niveau te laten trainen en competitie te spelen en anderzijds een traject beschikbaar te stellen met als doel spelers en speelsters te ontwikkelen voor het hoogst mogelijk niveau waarop de club actief is.

Doelgroep:

Jongens en meisjes vanaf 6 jaar tot 21 jaar. Competitie vanaf U8 tem U21.
Seniorploegen heren (TDM 1, 1ste landelijke, 1 en 3de provinciale afdeling) en dames (2de landelijke en 1ste provinciale)+ afdeling G-sport.
De club telt een 35 tal ploegen op diverse niveaus en in alle leeftijdscategorieën.

Activiteiten:

Mogelijkheid meerdere trainingen volgens niveau speler op weekdagen (OCP); wedstrijden tijdens het weekend ("thuis" in het OCP of op verplaatsing) Academie voor starters vanaf 6 jaar (1 à 2 trainingen per week) op drie lokacties OCP te De Pinte / Palaestra te Deinze/ Gemeentelijke sporthal te Nazareth Jeugdstage en skills kampen in de schoolvakanties. Deelname aan diverse tornooien volgens leeftijdscategorie.

Lokaal:

LDP Donza is een fusieclub van LDP (Latem-De Pinte) met BBC Deinze-Nazareth. De trainingen en wedstrijden vinden plaats in het OCP, Gemeentelijke Basischool De Pinte. Eveneens in de gemeentelijke sporthal van Nazareth en de Palaestra te Deinze worden trainingen en wedstrijden gespeeld.

Voorzitter:

Jan Gesquiere
0473 22 05 28
jan.gesquiere@telenet.be

Secretaris:

Dimitri Verstraeten
0478 27 57 32

secretariaat@ldpdonza.be