Zoeken in De Pinte.be

Home  /  Vrije tijd  /  Cultuur  /  Culturele activiteiten  /  Openluchtfilms

Openluchtfilms

Openluchtfilms 2020

Ook dit jaar kan je op het einde van de zomervakantie naar een openluchtvertoning komen kijken. Meer zelfs: we bieden dit jaar drie films aan in openlucht. Op vrijdagavond 28 augustus 2020 plaatsen we een LED-scherm (15m²) op het dorp van Zevergem, en vertonen we de film '1917'. De dag erna, op zaterdag 29 augustus 2020, vertonen we 's middags in Park Viteux een kinderfilm (Frozen II) en 's avonds 'Bad BoysFor Life' van de Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah. Tijdens de kinderfilm kunnen de ouders en kinderen gezellig picknicken in het gras.

1917 - Vrijdag 28 augustus -  Dorp Zevergem - 20 uur


Eenmeeslepend oorlogsdrama over de Eerste Wereldoorlog geregisseerd door SamMendes. Op het hoogtepunt van WOI krijgen twee jonge Britse soldaten een op heteerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moetenze vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij eendodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen.  

Frozen 2 - Zaterdag 29 augustus - Park Viteux - 13 uur


Waaromwerd Elsa geboren met magische krachten? Het antwoord lonkt en bedreigt haarkoninkrijk. Samen met Anna, Kristoff, Olaf en Sven gaat ze op een avontuurlijkemaar opmerkelijke reis. Ooit vreesde Elsa dat haar krachten te veel voor dewereld waren, in Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn om de wereld teredden.  

Bad boys for life - Zaterdag 29 augustus - Park Viteux - 20 uur


EenAmerikaanse komische actiefilm uit 2020 onder de regie van de Belgische Adil ElArbi en Bilall Fallah. De film is een sequel van Bad Boys en Bad Boys IIwaarbij de hoofdrollen worden vertolkt door Will Smith en Martin Lawrence.

Corona

  • In de strijd tegen het coronavirus is vooraf inschrijven voor elke vertoning verplicht. 
  • Je schrijft in per bubbel (probeer deze zo klein mogelijk te houden) en rekening houdend met de huidige maatregelen i.v.m. sociaal contact:
    • Elk gezin (= iedereen die samenwoont) mag maximum met 5 andere personen inschrijven. Dit moeten dezelfde vijf bijkomende personen uit jouw gezinsbubbel zijn.
    • Per voorstelling worden 200 personen (incl. medewerkers) toegelaten
  • Je draagt een mondmasker van zodra je je op het terrein verplaatst (bv. om aan te melden, naar het toilet te gaan ...) 
  • Praktische informatie (bv. over het aanmelden, catering ...) ontvang je enkele dagen vooraf via mail. logo Cultuurdienst De Pinte
Dienst Cultuur
Ontmoetingscentrum Polderbos (OCP)
Polderbos 20
9840 De Pinte