Zoeken

Home  /  Vrije tijd  /  Cultuur  /  Culturele activiteiten  /  Openluchtfilm

Openluchtfilm

Openluchtfilms 2021

In het weekend van vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus 2021 organiseert de cultuurdienst opnieuw een openluchtvertoning van drie films. 
Deelname is volledig gratis, maar inschrijven is weliswaar noodzakelijk! 

INschrijven

Vrijdag 27 augustus 2021 om 20 uur op voetbalveld achter kerk Zevergem: JOJO RABBIT

jojo_rabbit_(2019)_poster-ym5Bj1

© Walt Disney Studios Motion Pictures

De eenzame jongen Jojo Betzler maakt deel uit van de Hitlerjugend. Zijn wereldbeeld wordt op zijn kop gezet wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder Rosie een joods meisje helpt verborgen te houden. Ondanks de raad van zijn idiote, imaginaire vriend Adolf Hitler raakt de trotse Jojo geconflicteerd en begint hij te twijfelen aan zijn blinde geloof in het nationaalsocialisme.

Zaterdag 28 augustus 2021 om 15 uur in Park Viteux: ONWARD (6+)

onward_poster-tQ73K2

© Walt Disney Studios Motion Pictures

Twee jonge elvenbroers, Ian en Barley Lightfoot, krijgen de onverwachte kans om nog één dag door te brengen met hun overleden vader, en ze beginnen aan een epische reis in Barley's waanzinnige busje Guinevere. Deze reis staat bol van de toverspreuken, cryptische kaarten, onmogelijke obstakels en onvoorstelbare ontdekkingen. Als de dappere moeder van het stel merkt dat haar zoons verdwenen zijn, gaat ze op zoektocht met een oude krijgster die deels leeuw, vleermuis en schorpioen is, beter bekend als de Manticore. Afgezien van de gruwelijke gevaren kan deze dag meer betekenen dan ze ooit konden dromen. 

Zaterdag 28 augustus 2021 om 20 uur in Park Viteux: THE GENTLEMEN

the_gentlemen_poster-srrzg1

© Miramax

De Amerikaanse drugsbaron Mickey Pearson bezit in Londen een zeer winstgevende marihuanahandel. Wanneer men in de onderwereld lucht krijgt van zijn intentie om de handel te verkopen, worden er allerlei plannetjes gesmeed om zijn drugsrijk hardhandig over te nemen. 


logo Cultuurdienst De Pinte
Dienst Cultuur
Ontmoetingscentrum Polderbos (OCP)
Polderbos 20
9840 De Pinte