Zoeken

Home  /  Leven  /  Ondernemen  /  Koop lokaal  /  Lokale markt

Lokale markt

Nieuwe locatie boerenmarkt

Vanaf 10 november 2023 zal de boerenmarkt plaatsvinden op het gemeenteplein in De Pinte (in plaats van op het dorp van Zevergem). Elke vrijdag van 15 tot 19 uur.


Vierde editie lokale markt op 21 oktober

De vierde editie van de lokale markt in De Pinte zet op zaterdag 21 oktober 2023 lokale producten opnieuw in de kijker.

Wat zijn de troeven van deze lokale markt in De Pinte?
Haar gezelligheid, haar gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te aperitieven, de levendigheid die ze brengt in het dorp, een assortiment voeding, de gelegenheid om te proeven en lokale producten te leren kennen, de muzikale animatie evenals de diverse geuren en kleuren die een markt kenmerken.
De Pinte kent een rijk aanbod aan artisanaal fruitsap, bier, chocolade, ijs, kaas, groenten en fruit, mosterd, honing, mattentaarten, keramiek ... Voldoende aanbod om terug bijeen te zetten.
Het lokaal bestuur wil hiermee haar lokale economie in de verf zetten, maar ook haar ecologische voetafdruk helpen verkleinen. En inzetten op beleving in de dorpskern (wat ook de lokale handel en horeca ten goede komt).

Kom dit zien en mee beleven!
De markt vindt terug plaats op het gemeenteplein in De Pinte op zaterdagvoormiddag 21 oktober 2023 van 9 tot 13 uur. Iedereen welkom! De toegang is gratis.

markt-(3)-pLqU11Meer informatie over de Lokale markt  kan je krijgen via:

Antoon Naert, 09 280 98 46 of via antoon.naert@depinte.be