Zoeken

Home  /  Leven  /  Ondernemen

Ondernemen

Info voor ondernemers in De Pinte


Het Lokaal bestuur heet u hartelijk welkom om te ondernemen in De Pinte.

De Pinte is een gunstige vestigingsplek voor ondernemers. Hier bestaat immers geen algemene belasting op ondernemen. Op deze pagina vind je informatie die voor jouw onderneming belangrijk kan zijn.
Toch nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.
aanvraagformulier-pintse-terrassen-2021-PXS061

Koop lokaal #team9840
Neem een kijkje op onze bedrijvengids waar iedereen info vindt over ondernemingen in De Pinte. U kan uw bedrijf dat gevestigd is in De Pinte-Zevergem gratis laten toevoegen aan deze lijst. Bezorg ons alle gegevens van jouw zaak en één representatieve foto via het webformulier. Als bedrijf is het mogelijk ook interessant om op de hoogte te blijven van beleid en activiteiten via onze gemeentelijke nieuwsbrief

Ontdek ook onze adviesraad voor Lokale Economie en Middenstand (LEM-raad) 
De bijeenkomsten van deze gemeentelijke adviesraad maken geregeld overleg en informatie-uitwisseling met het bestuur mogelijk. 
9840bon-5QfEY1
Ter ondersteuning van handelaars, vrije beroepen en horeca heeft de gemeente een 9840-bon.
Via het project 'Onderneem Er Op Uit' van de Provincie Oost-Vlaanderen krijgt het Lokaal bestuur advies van experten lokale economie om de (digitale) dienstverlening voor ondernemers te optimaliseren. 

Starten met ondernemen?
Informeer u via Unizo, het Agentschap Innoveren en Ondernemen of maak een afspraak in een van de provinciale kantoren. U kan er terecht voor overheidsmaatregelen, vergunningen, juridisch advies en subsidiemogelijkheden. 

starters-stockphoto-91X5m2
Braderie
Jaarlijks organiseert de gemeente op de tweede zondag van september een braderie in centrum van De Pinte ter gelegenheid van de grote kermis. Meer informatie via dienst Vrije tijd. Voor het zelf organiseren van evenementen (met inname openbaar domein) kan u een evenementenformulier indienen. 

Enkele werkgeversorganisaties als lid van de SERV
unizo-oost-vlaanderen-yB2dB1 voka_oost-vlaanderen-RKkjb2 verso-verenigingen-voor-social-profit-FwZpd3boerenbond-r1l9a4

bedrijven-sorteren-de-pinte-cSC5J1

vlaio-banner-FcVgI1logo-fod-economie-fBBpF2lekker-oost-vlaams-7NjSS3
lokale-economie-provincie-oost-vlaanderen-PaKoX1
kbo_1_facebook_linkedin_logo-(1)-Wix3g2fairtrade-ambassadeur-heK8N1