Zoeken

Home  /  Wonen  /  Infrastructuur  /  Werken & Omleidingen  /  Nutswerken en omleidingen  /  Bommelstraat

Bommelstraat

In het kader van de wegenwerken in de Bommelstraat starten de nutsmaatschappijen met voorbereidende werken in de loop van mei. Om de platanen te beschermen, werden deze alvast ingepakt door onze boomverzorger. Ook de manier van werken wordt aangepast om geen bomen te beschadigen. Voor meer informatie over de rioleringswerken in de Bommelstraat, klik hier.

De komende nutswerken zijn opgedeeld in drie fases. 

-faQ1K1

De werken starten op 6 mei en duren tot eind mei. Fietsers en voetgangers hebben steeds in beide richtingen doorgang, voor het gemotoriseerd verkeer worden er omleidingen voorzien:

Fase 1 – Pintestraat

In deze fase wordt er gewerkt in de Pintestraat, tussen Leeuwerikstraat en Bommelstraat. Er is éénrichtingsverkeer mogelijk richting het centrum. Er wordt een omleiding voorzien richting de Nieuwstraat via de Zwaluwlaan en de Leeuwerikstraat. Deze werken duren een 3-tal dagen.

-ibELx2

Fase 2 – Bommelstraat (Pintestraat – Polderbos) 

In deze fase wordt er gewerkt tussen de Pintestraat en het Polderbos. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk. Er wordt een omleiding voorzien voor gemotoriseerd verkeer via Polderbos – Groenstraat – Pintestraat. Deze werken duren een 10-tal dagen.

-9cY433

Fase 3 – Bommelstraat (Polderbos – spoorweg)

In deze fase wordt er gewerkt tussen de spoorweg en het Polderbos. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk. Er wordt een omleiding voorzien voor gemotoriseerd verkeer via Pintestraat – Leeuwerikstraat – Zwaluwlaan. Het Spechtenpark is wel bereikbaar voor plaatselijk verkeer. Ook het  Huis van het Kind is bereikbaar voor plaatselijk verkeer. Deze werken duren een 10-tal dagen.

-F2KSn4