Zoeken in De Pinte.be

Home  /  Bestuur  /  Communicatie  /  Nieuws  /  Woonzorgcentrum zoekt jobstudenten

Woonzorgcentrum zoekt jobstudenten

Het woonzorgcentrum Scheldevelde in de Pinte is op zoek naar jobstudenten voor de zomervakantie (juli tot en met september). We zoeken jongens of meisjes die in de verzorging willen werken. Meer specifiek om het verzorgingsteam te versterken bij het wassen, aankleden en helpen bij de maaltijden van onze bewoners.

We zoeken voor juli en augustus ook jobstudenten voor het poetsen van bewonerskamers, gangen, onthaal, restaurant van het WZC.

Profiel:

  • minimum achttien jaar zijn
  • beschikken over een hart voor ouderen en inlevingsvermogen
  • zelfstandig kunnen werken
  • Voor de verzorging dient men een opleiding tot polyvalent verzorgende, zorgkundige, kinderverzorgster of verpleging te volgen. Studenten ergo, kiné of een ander zorgberoep zijn ook welkom.

Aanbod: naast een goede verloning, een aangename werksfeer, goede begeleiding en de mogelijkheid om het werk zelfstandig uit te voeren en in team samen te werken, studentenovereenkomst, dagwerk (vroege dienst, late dienst, gesplitste dienst, weekenddienst een op twee).

Interesse? Neem contact op via directiewzc@ocmwdepinte.be. Geef alvast aan welke periode er voor je past en welke dienst jouw voorkeur geniet.