Zoeken

Home  /  Bestuur  /  Communicatie  /  Nieuws  /  Polderdreef - nutswerken

Polderdreef - nutswerken

Op maandag 13 mei starten de nutsmaatschappijen met de aanleg van leidingen langsheen de Polderdreef en Hugo Verriestlaan. Deze werken zijn nodig om het Woonzorgcentrum van glasvezel te voorzien. Ondertussen wordt er ook glasvezel klaargelegd langs het traject voor de omwonenden. Er wordt gewerkt in 3 fases die elkaar opvolgen. Elke fase duurt zo'n 10 werkdagen duren.

Fase 1 – Polderdreef (N60 – ’t Kruisken)
In deze fase wordt er éénrichtingsverkeer ingevoerd richting de N60. Er wordt een omleiding voorzien van de N60 naar De Pinte via Savaanstraat – ’t Kruisken. Fietsers en voetgangers hebben in beide richtingen doorgang.

Fase 2 – Polderdreef (Hugo Verriestlaan – ’t Kruisken)
In de tweede fase wordt er éénrichtingsverkeer ingevoerd op de Polderdreef tussen de Hugo Verriestlaan en ’t Kruisken, richting ’t Kruisken. Er wordt een omleiding naar het centrum voorzien via ’t Kruisken – Heirweg – Nieuwstraat. Fietsers en voetgangers hebben in beide richtingen doorgang.

Fase 3 – Hugo Verriestlaan - Kasteellaan
Er wordt gewerkt in de Hugo Verriestlaan. Gedurende twee dagen zal er éénrichtingsverkeer zijn tussen de C. Buysselaan en de Polderdreef, richting de Polderdreef. Nadien is er doorgaand verkeer in beide richtingen opnieuw mogelijk.

Meer info kan u vinden op onze website.