Zoeken

Home  /  Bestuur  /  Communicatie  /  Nieuws  /  Fusiewebsite 'Samen op weg'

Fusiewebsite 'Samen op weg'

De gemeenteraden van De Pinte en Nazareth nemen ten laatste in december 2023 een definitieve beslissing over de fusie van beide gemeenten. Om de inwoners correct en transparant te informeren, is er nu een gemeenschappelijke website. In oktober volgen een digitale nieuwsbrief en een fusiekrant.


Transparante en heldere informatie

De nieuwe fusiewebsite is te vinden via www.depintenazareth.be. Je vindt er een overzicht van de veel gestelde vragen. Je kan er inschrijven voor de nieuwe, digitale fusienieuwsbrief en er het laatste fusienieuws volgen. Op de website staat ook een fusietijdslijn, waarop alle stappen staan die al zijn gezet en welke nog volgen.

Wie zich inschrijft voor de fusienieuwsbrief krijgt vanaf oktober regelmatig een gezamenlijke digitale nieuwsbrief. Daarin staan duidelijk alle fusiestappen en de meest dringende vragen van inwoners komen aan bod. Zo blijf je steeds op de hoogte.

Fusiekrant in oktober

In de tweede helft van oktober valt bij elke inwoner van De Pinte en Nazareth een exemplaar van de fusiekrant in de brievenbus.


Een nieuwe gemeente maak je niet alleen

De gemeenten communiceren gezamenlijk over het fusietraject onder de noemer 'Samen op weg'. Want we gaan samen met alle inwoners, medewerkers, verenigingen en ondernemers op weg. Op weg naar een nieuwe gemeente die we samen vormgeven. De campagne is visueel sterk en bevat een krachtige boodschap.


Blijf op de hoogte van het fusie traject

Schrijf je HIER in voor de nieuwsbrief