Zoeken in De Pinte.be

Home  /  Wonen  /  Milieu  /  Dag van het park

Dag van het wereldpark

logo-1-6IyO21


Op zondag 22 mei 2022 gaat Dag van het Wereldpark door in het Scheldeveldepark van 11u tot 17u. We starten de dag met een gratis ??? (met inschrijvingen) en vullen de dag met animatie, workshops, informatie, muziek, dans, sfeer en gezelligheid voor alle leeftijden. En we willen jou en/of jouw organisatie er graag bij!

De duurzame ontwikkelingsdoelen zijn opnieuw het centrale thema. We vragen dan ook aan de deelnemers om hun eigen organisatie of vereniging te toetsen aan de duurzame ontwikkelingsdoelen en dit duiden aan de bezoekers. Wat doe je al, wat zou nog beter kunnen,… Dit is een voorwaarde om deel te nemen aan Dag van het Wereldpark. Hoe draag jij bij aan een betere wereld?

sdg-dutch-overview1-kq2xM2

Schrijf je in via het inschrijvingsformulier hieronder! Deelnemen is volledig gratis. Eventuele ondersteuning kan besproken worden. De verdere praktische inrichting wordt later meegedeeld. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt dankzij het gemeentebestuur, de GRIS, Oxfam wereldwinkel en Oost-Vlaanderen 'een solidaire provincie'.