Zoeken

Home  /  Wonen  /  Wegen & Verkeer  /  Werken & Wegomleggingen  /  Keistraat - heraanleg plateau en nieuwe toplaag asfalt

Keistraat - heraanleg plateau en nieuwe toplaag asfalt


Op 17 mei starten de werken in de Keistraat, het plateau ter hoogte van de Rosdamstraat zal heraangelegd worden en er zal van de gelegenheid gebruik worden gemaakt om de toplaag in de Keistraat, vanaf de Rosdamstraat tot 100 meter voorbij de Reevijver, te vernieuwen.

De aannemer zal eerst het verkeersplateau aanpakken en in een tweede fase de toplaag frezen en opnieuw asfalteren. De werken zullen een 4-tal weken duren en zouden rond half juni beëindigd zijn, onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

keistraat-I9dci1

Tijdens de werken zal er plaatselijke hinder zijn voor de omwonenden en zal het verkeer omgeleid worden via de Moeistraat – N43 en via Baron de Gieylaan – Florastraat – Langevelddreef, om een vlotte uitvoering van de werken te waarborgen.

Er wordt plaatselijk verkeer toegelaten tot aan het plateau , alsook de huisvuilophaling en doorgang voor hulpdiensten.


keistraat2-nuOgb1


Op de dag dat er in de Keistraat gefreesd en geasfalteerd wordt, zal er geen doorgang zijn via/naar de Reevijver of naar de woningen in de werfzone. De aannemer zal alles in het werk stellen om deze hinder zo kort mogelijk te houden en u verder informeren over de concrete data. De werken worden mondeling toegelicht op dinsdag 4 mei 2021 om 19.30u tijdens een digitaal infomoment, indien u wenst kan u daarop aansluiten door op de knop 'Infomoment' onderaan de pagina te klikken. 

Wij willen u bedanken voor het begrip en uw medewerking tijdens de uitvoering van de werken. Met bijkomende vragen kan u steeds terecht via infrastructuur@depinte.be

Infomoment