Zoeken

Home  /  Leven  /  Premies  /  Gratis duurzaam bouwadvies

Gratis duurzaam bouwadvies

Is je woning klaar voor de toekomst? Een renovatieadviseur komt aan huis!

Je wilt je woning renoveren. Niet zomaar verfraaiingswerken uitvoeren, maar verbouwingen die je achteraf ook iets opleveren zoals minder energieverbruik, meer comfort: lekker warm in de winter en 's zomers heerlijk koel. Een duurzame renovatie die je woning klimaatgezond maakt, minder CO2 uitstoot en aangepast is aan de toekomst. Vraag raad aan via het renovatieadvies van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen.

Emanuel Bosman kreeg renovatieadvies aan huis: 'Ik zou het iedereen aanraden om te doen omdat het in het nemen van beslissingen omtrent isolatie een goede oplossing is om verschillende pro's en contra's te horen. Vooral om veel gemaakte fouten en denkfouten te voorkomen.'

Duurzaam & comfortabel: ja graag.

Net als Emanuel op zoek naar onafhankelijk advies om je project waar te maken? Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen geeft renovatieadvies aan huis voor Oost-Vlamingen die hun verbouwing op een duurzame manier willen aanpakken. Dat betekent je energieverbruik naar beneden halen en rekening houden met een leefbare woonomgeving, maar ook meer wooncomfort. Door van bij het begin van het proces vooruit te kijken, een plan te maken en doordacht te kiezen, realiseer je stapje voor stapje je droomhuis.

Voor wie?

Voor alle Oost-Vlamingen die willen renoveren en meer willen weten over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie of duurzame materialen. De adviseur spreekt met jou af aan huis. Zo krijg je advies dat perfect op maat is.

Gratis in jouw gemeente!

Anderhalf uur renovatieadvies is volledig gratis. Onze gemeente en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen nemen de volledige kost op zich.

Surf naar www.bouwwijs.be/renovatieadvies en vul digitaal je aanvraag in. Een adviseur neemt contact met je op voor een afspraak.

Kies je voor nieuwbouw? Dan geven we je graag advies op ons kantoor. Meer info op www.bouwwijs.be/bouwadvies.

Ook voor korte en specifieke vragen rond duurzaam bouwen en verbouwen kan je terecht bij het Steunpunt. Mail naar dubo@oost-vlaanderen.be of bel op het nummer 09 267 78 07.