Zoeken

Home  /  Vrije tijd  /  Cultuur  /  Culturele activiteiten  /  Cultuuruur

1e editie Cultuuruur

Maak kennis met Cultuuruur, een nieuw initiatief waar podiumkunsten tot leven komen en cultuur en verenigingen elkaar ontmoeten. Beleef de meest uiteenlopende voorstellingen in het OCP. Cultuuruur is mede mogelijk gemaakt door het nieuwe reglement "programmatie en subsidiëring van podiumkunstvoorstellingen" van Lokaal Bestuur De Pinte. Het doel van dit reglement is om samen met verenigingen een gemeenschappelijke cultuurprogrammering in het OCP te creëren, waarbij de verenigingen ondersteuning krijgen.

Het programma van Cultuuruur zit boordevol interessante voorstellingen. Zo is er op 30 september 2023 het folkconcert van Kadril, georganiseerd door Davidsfonds De Pinte - Zevergem. Op 20 december 2023 kan je genieten van het muziektheaterstuk 'Landru' met Jan Decleir, Het Banket, I SOLISTI en het Vlaams Radiokoor, georganiseerd door De Pinte Leeft! Op 15 en 16 maart 2024 kan je klassieke gitaarconcerten van Gaëlle Solal en Four Aces Guitar Quartet bijwonen, georganiseerd door Muziekschool De Pinte in samenwerking met 'Gitaar, maar waar?'. Mis deze kans niet om nieuwe artistieke horizonten te ontdekken en deel uit te maken van deze bruisende cultuurgemeenschap.

Tickets

  • Voor elke voorstelling van Cultuuruur betaal je 18 euro per ticket.
  • Als je jonger bent dan 18 jaar, betaal je slechts 12 euro per ticket.

  • Tickets bestel je bij de organiserende verenigingen.

Programma

  • 30 september 2023 om 20u. Kadril (folkconcert), georganiseerd door Davidsfonds De Pinte - Zevergem, tickets via Davidsfonds De Pinte - Zevergem via laureys.b@telenet.be.
  • 20 december 2023 om 20u. 'Landru' (muziektheater) met Jan Decleir, Het Banket, I SOLISTI en het Vlaams Radiokoor, georganiseerd door De Pinte Leeft!, tickets via http://www.depinteleeft.be/tickets.

  • 15 maart 2024 Gaëlle Solal om 19.30u. (klassiek gitaarconcert), georganiseerd door Muziekschool De Pinte in samenwerking met "Gitaar, maar waar?", tickets via https://www.muziekeducatiefestival.be/concerten.

  • 16 maart 2024 Four Aces Guitar Quartet om 19.30u. (klassiek gitaarconcert), georganiseerd door Muziekschool De Pinte in samenwerking met "Gitaar, maar waar?', tickets via https://www.muziekeducatiefestival.be/concerten.

Locatie
OPC, Polderbos 20, De Pinte

Flyer_Cultuuruur.pdf
(51,96 KB)

cultuuruur(2)-EOt1E1

logo Cultuurdienst De Pinte
Dienst Cultuur
Ontmoetingscentrum Polderbos (OCP)
Polderbos 20
9840 De Pinte