Zoeken

Home  /  Vrije tijd  /  Cultuur  /  Culturele activiteiten  /  Festival van Vlaanderen

Festival van Vlaanderen

Sinds 1986 organiseert de werkgroep Festival van Vlaanderen concerten onder de noemer van Festival in Oost-Vlaanderen De Pinte. Dit jaar worden er twee concerten georganiseerd.

‘De Magie van de duende’ is een concert van het Dianto Reed Quintet. In dit programma gaan de vijf leden van het kwintet op zoek naar hun Spaanse roots met als rode draad de Spaanse ‘duende’, een onvertaalbaar begrip dat associaties met de pure emotie van de flamencocultuur oproept. Met een fijn concert voor een redelijke prijs en een glaasje achteraf wil de werkgroep jou én de verenigingen stimuleren om aanwezig te zijn op het concert. Kaarten kosten 15 euro of 13 euro via de culturele verenigingen die kaarten hebben afgenomen.

Het tweede concert wordt de familievoorstelling Wolf. Wolf is een uniek ‘getekend concert’, geïnspireerd door de muziek van Wolfgang Amadeus Mozart. Elke voorstelling gaat illustrator Emilie Lauwers een gevecht aan met de inkt en (sch)etst live een graphic novel. Met dit familieconcert voor kinderen vanaf acht jaar worden jonge gezinnen uitgenodigd om deel te nemen aan het culturele leven in De Pinte. Kaarten voor dit familieconcert kosten 10 euro per kaart of 7 euro via de scholen die kaarten hebben afgenomen.

Individuele kaarten zijn te krijgen via ConcertDePinte@telenet.be en door overschrijving van het juiste bedrag op BE26 8901 3403 4429 van EVA Programmatie vzw met vermelding van Duende of Wolf, naam en aantal kaarten.


logo Cultuurdienst De Pinte
Dienst Cultuur
Ontmoetingscentrum Polderbos (OCP)
Polderbos 20
9840 De Pinte