Zoeken in De Pinte.be

Home  /  Vrije tijd  /  Jeugd  /  Jeugdactiviteiten  /  Buitenspeeldag

Buitenspeeldag


buitenspeeldag-header-UHzrx1

De Buitenspeeldag op woensdag 21 april 2021 is een initiatief van de Vlaamse Overheid, Nickelodeon, Ketnet, VTM Kzoom, Studio100 TV ... om kinderen en jongeren aan te zetten om meer buiten te spelen en te sporten.

De vertrouwde Buitenspeeldag kan jammer genoeg niet doorgaan, maar we hebben twee keitoffe alternatieven voor jullie klaar! 

  1. Uitzonderlijk kan je op woensdag 21 april 2021 een 'speelstraat' aanvragen om een coronaproof Buitenspeeldag te organiseren met de kinderen uit je eigen (stukje) straat/wijk. Als extraatje zorgen de jeugd- en sportdienst voor een gevarieerd spelpakket!
    Wij bezorgen jullie ook ontsmettingsmiddel en een checklist om alles coronaveilig te laten verlopen.
    Bezorg het aanvraagformulier (met de voorwaarden om in aanmerking te komen voor een speelstraat en het spelpakket van jouw voorkeur) vóór 6 april 2021 aan de jeugddienst (OCP Polderbos).
    Houd er rekening mee dat de aanvragers (peters of meters) ook mee verantwoordelijk zijn voor de correcte toepassing van de geldende coronamaatregelen tijdens de speelstraat! 

    OF

  2. Organiseer met je gezin een eigen Buitenspeeldag in de tuin. Bezorg ons via mail of de sociale media van de jeugddienst een leuke foto van je buitenspeeldagavonturen in de tuin en wij bezorgen jou een leuk geschenkje! Meer info kan je hieronder vinden:


affiche-buitenspeeldag-gVPsD2

Fotoverslag vorige edities


IMG_4864 IMG_4896

IMG_4854 IMG_4876 IMG_4883IMG_4858 IMG_4886IMG_4900
Organisatie: Jeugddienst en Sportdienst De Pinte


Jeugddienst
Polderbos 20
9840 De Pinte