Zoeken

Home  /  Vrije tijd  /  Jeugd  /  Blokken@De Pinte

Blokken@De Pinte

samen studeren in de bib

Goed nieuws voor alle studenten uit De Pinte-Zevergem: blokken hoef je niet langer in je eentje te doen!

Elke examenperiode zullen er mogelijkheden zijn om samen te studeren. Telkens wordt er een gemeentelijke locatie opengesteld om dit mogelijk te maken. De blokplaatsen zijn echter beperkt, wie geen plaats heeft, kan helaas niet blijven om te studeren.  

Voor elke blokperiode zoeken we enkele ambassadeurs die verantwoordelijk worden gesteld voor een bepaalde locatie. Dit houdt in dat je er op toeziet dat de gemaakte afspraken worden nageleefd en dat bepaalde locaties door jou worden geopend en afgesloten. Je kan je hiervoor opgeven door een mailtje te sturen naar jeugd@depinte.be.

Specifieke communicatie rond de studieplaatsen, uren en afspraken kunnen jullie terugvinden via de Facebookgroep 'Blokken@DePinte-Zevergem".

Mocht iemand een probleem hebben om te studeren mag er steeds een mailtje gestuurd worden naar jeugd@depinte.be. Dan bekijken we de individuele aanvraag en zoeken we naar een oplossing.

De nieuwe data voor de periode december 2023 - januari 2024 zijn hieronder te vinden! De plaatsen zijn  beperkt tot 24 studenten in de bibliotheek, 15 studenten in het OCP en 40 studenten in de Gemeentelijke Basisschool (GBS).

In het WZC Scheldevelde zijn studenten ook welkom om te studeren.  Dit 7/7 van 6.30 tot 21.30 uur. Gelieve bij aankomst u eerst aan te melden en check ook de facebookpagina 'Blokken@DePinte-Zevergem"

Klik HIER voor het schema van de BIB

Klik HIER voor het schema van het OCP

Klik HIER voor het schema van de GBS


Jeugddienst
Polderbos 20
9840 De Pinte
blokken-at-depinte-zevergem-tFjiP1

aanmelden als ambassadeur