Bibnieuws


Digitale voetsporen / Online privacy - 28/6

 

 

 
Heb jij jezelf al eens ‘gegoogled’? En? Geschrokken van het resultaat?
We laten allemaal sporen achter op het internet. Wie ziet nu precies de berichten, foto’s en video’s die je online zet op Facebook, Twitter en Pinterest? Welke persoonlijke gegevens krijgen de makers van (Facebook-)apps te zien als je een spelletje speelt? En waarom tonen die online advertenties vaak producten die ik net nodig heb, of waar ik net naar gezocht heb?
 
Tijdens deze infosessie gaan we dieper in op onze online privacy, en leren we hoe we bewuster kunnen omgaan met sociale media, reclame en apps. We bekijken de voornaamste sociale netwerken, waaronder Facebook, en leren hoe we zelf onze privacy-opties kunnen beheren. En we krijgen heel wat tips om veiliger om te gaan met sociale media. Deskundige Ilse Depré zet ons op weg.
 
Woensdag 28 juni, 19 uur, de bib.
 
Deze activiteit is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk. Dat kan hier.
 
 
 
 

 
 
Save
 
SaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveSaveBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren